Cathrine Williams, direktør for MSD Danmark
Foto: MSD

Vi har ikke råd til status quo: Det danske vaccinationsprogram kalder på ambitiøse politiske visioner Vores gængse opfattelse af, at der eksisterer en stor tilslutning til det danske vaccinationsprogram, holder ikke, når vi dykker ned i data. Der er brug for et politisk fokus på at investere i forebyggelse til gavn for den nationale sundhed og for samfundsøkonomien, skriver landechef for MSD Catherine Williams. 

Valgkampen er over os, og et af de helt store temaer bliver, hvordan vi løfter presset på sundhedsvæsenet. Vi ved allesammen, at det er sund fornuft at investere i sundhed, men endnu mere sund fornuft er det vel, hvis vi kan forebygge sygdomme, før de opstår. I 2021, hvor COVID-19-pandemien var på sit højeste, var det første gang, at Danmark opfyldte WHO’s målsætning om, at 75 pct. af gruppen af +65-årige bør vaccineres mod influenza Ved at forebygge kan vi...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.