Tre studier på ASN har potentiale til at ændre den kliniske praksis Årets store kongres for American Society of Nephrology (ASN) bød på mange kliniske studier, der fremadrettet kan få betydning for behandling af nyresygdom. Vi har samlet tre af de mest interessante.

Alarmsystem kan få nyrepatienter af farlig medicin. Det var overskriften på den ene af præsentationerne på den årlige kongres for American Society of Nephrology (ASN), der i år blev afholdt i Orlando i Florida. Årets kongres havde en overflod af kliniske studier med potentiel betydning for den kliniske praksis, og i studiet med medicinalarmen havde forskere udviklet et alarmsystem, der advarer læger om, hvis patienter med akut nyresygdom er i aktiv behandling med et NSAID, en protonpumpehæmmer eller renin-angiotensin-aldosteron-system-hæmmer, der...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.