To vil være klinikchef på Rigshospitalets onkologiske klinik Rigshospitalet er tæt på at have fundet efterfølgeren til Hans von der Maase, der stopper med udgangen af januar.

To personer har søgt den ledige stilling som klinikchef for Rigshospitalets Onkologisk Klinik. Det oplyser Rigshospitalet til Dagens Pharma efter ansøgningsfristens udløb i sidste uge. Siden ansøgningsfristen har et enigt ansættelsesudvalg peget på den kandidat, som udvalget ønsker som kommende klinikchef efter Hans von der Maase, én af landets mest kendte onkologer og nationalt og internationalt velanskrevne kliniske kræftforskere, der går på pension med udgangen af januar 2017. Hans von der Maase har været klinikchef på Rigshospitalet ti år. Onkologisk Klinik har 46 senge...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.