Ellen Trane Nørby
»Vi har allerede taget de første skridt i snakken om prioritering ved at oprette Medicinrådet, men vi er nødt til at gå skridtet videre,« siger sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V).Foto: Flemming Leitorp

Sundhedsminister vil udvide Medicinrådet med behandlingsråd I lyset af lægernes kald på politisk prioritering, foreslår sundhedsministeren en udvidelse af Medicinrådet, som kun skal kigge på behandlinger. Sundhedsøkonom og formand for Lægevidenskabelige Selskaber bakker op om et behandlingsråd.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA. Googles Privatlivspolitik and vilkår gælder.