De to konstituerede koncerndirektører vil sammen varetage opgaver knyttet til de somatiske hospitaler udover de øvrige områder i organisationen de hver især får ansvaret for. Desuden vil Jørgen Schøler Kristensen i konstitueringsperioden fortsat løfte opgaven som formand for Medicinrådet.

Region Midtjylland konstituerer Medicinrådsformand som koncerndirektør Efter Ole Thomsens exit i kølvandet på amputationssagen har Region Midtjylland konstitueret to nye koncerndirektører. Der er tale om formand for Medicinrådet og lægefaglig direktør på Aarhus Universitetshospital Jørgen Schøler Kristensen og vicedirektør i Sundhedsplanlægning Rikke Skou Jensen.

Efter at tidligere koncerndirektør Ole Thomsens 12. maj blev fyret i kølvandet på amputationssagen har Region Midtjylland nu fået en midlertidig erstatning på plads og regionen har nu konstitueret to personer i jobbet som koncerndirektør: Jørgen Schøler Kristensen, der er lægefaglig direktør på Aarhus Universitetshospital og formand for Medicinrådet og Rikke Skou Jensen, der er vicedirektør i Sundhedsplanlægning. Regionsrådet har konstitueret Rikke Skou Jensen fra 25. maj og Jørgen Schøler Kristensen fra 1. juni. »Jeg er glad for, at Jørgen...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.