Region Midtjylland konstituerer Medicinrådsformand som koncerndirektør
De to konstituerede koncerndirektører vil sammen varetage opgaver knyttet til de somatiske hospitaler udover de øvrige områder i organisationen de hver især får ansvaret for. Desuden vil Jørgen Schøler Kristensen i konstitueringsperioden fortsat løfte opgaven som formand for Medicinrådet.

Region Midtjylland konstituerer Medicinrådsformand som koncerndirektør Efter Ole Thomsens exit i kølvandet på amputationssagen har Region Midtjylland konstitueret to nye koncerndirektører. Der er tale om formand for Medicinrådet og lægefaglig direktør på Aarhus Universitetshospital Jørgen Schøler Kristensen og vicedirektør i Sundhedsplanlægning Rikke Skou Jensen.

Efter at tidligere koncerndirektør Ole Thomsens 12. maj blev fyret i kølvandet på amputationssagen har Region Midtjylland nu fået en midlertidig erstatning på plads og regionen har nu konstitueret to personer i jobbet som koncerndirektør: Jørgen Schøler Kristensen, der er lægefaglig direktør på Aarhus Universitetshospital og formand for Medicinrådet og Rikke Skou Jensen, der er vicedirektør i Sundhedsplanlægning. Regionsrådet har konstitueret Rikke Skou Jensen fra 25. maj og Jørgen Schøler Kristensen fra 1. juni. »Jeg er glad for, at Jørgen...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind