»Strategien er mere klar, målrettet og ambitiøs,« siger regionrådsmedlem Carsten Scheibye (V) om Region Hovedstadens nye forskningsstrategi.

Region Hovedstaden lancerer ny forskningsstrategi med patienten i centrum En ny forskningsstrategi i Region Hovedstaden skal sætte fokus på patientnær forskning og give bedre rammer for forskning. Den nye strategi er både mere målrettet og ambitiøs, lyder det fra Carsten Scheibye (V), formand for regionens forskningsudvalg.

Forskningen skal flyttes tættere på patienten, og der skal være bedre rammer for at forske. Det er nogle af punkterne i en ny forskningsstrategi, som Region Hovedstaden lancerer i dag. Som politikere skal vi skabe nogle mere fordelagtige rammebetingelser for, at forskningen kan udfolde sig Carsten Scheibye (V), medlem af regionsrådet i Region Hovedstaden og formand for forskningsudvalget Carsten Scheibye (V), der er medlem af regionsrådet i Region Hovedstaden og formand for forskningsudvalget, er stolt af den nye strategi, som...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.