Ellen Trane Nørby
Foto: Flemming Leitorp

Politisk aftale fastsætter principper for brug af sundhedsdata Alle partier i Folketinget er nået frem til aftale om syv overordnede principper brug af sundhedsdata.

Alle partier i Folketingets partier har indgået en politisk aftale om en række centrale principper for, hvordan sundhedsdata på en sikker og moderne måde skal kunne bruges til eksempelvis kvalitetssikring og forskning i nye behandlingsformer. De syv principper skal danne baggrund for et udviklingsarbejde, der skal lede frem til, at partierne senere på året skal blive enige om en række initiativer, f.eks. lovændringer, mere information og åbenhed, samt forbedringer af eksisterende eller nye sundhedsdatasystemer, så man eksempelvis sikrer bedre datasikkerhed,...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.