Ny professor skal rådgive om samarbejde med biotek- og medicinalindustrien Finn Christoph Wiberg bliver adjungeret professor i translationel biomedicin på Aarhus Universitet.

Finn Christoph Wiberg er ansat som adjungeret professor på Institut for Biomedicin på Aarhus Universitet, hvor han skal han rådgive fakultetet om samarbejde med biotek-og medicinalindustrien og bidrage til undervisningen af de studerende. Finn Christoph Wiberg bliver som adjungeret professor i translationel biomedicin tilknyttet instituttets talentudviklingsprogram. Han er til daglig Senior CMC Project Manager i Y-mAbs Therapeutics, Inc. – et biofarmaceutisk firma, der udvikler nye terapeutiske antistoffer til immunterapi, som benyttes i behandlingen af kræftpatienter.

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.