Jan-Wilhelm Kornfeld
Jan-Wilhelm Kornfeld bliver ny professor på Syddansk Universitet.Foto: Torsten Kaersch

Ny professor på SDU skal styrke diabetesforskning Jan-Wilhelm Kornfeld tiltræder som ny professor på Syddansk Universitet. Fokus er på forskning inden for diabetes.

Den tyske forsker, Jan-Wilhelm Kornfeld, tiltræder den 1. januar 2018 et nyoprettet professorat i forskningsenheden Functional Genomics & Metabolism på Syddansk Universitet (SDU). Stillingen er finansieret af SDU og Danish Diabetes Academy i samarbejde, og Jan-Wilhelm Kornfelds arbejde vil begge steder omhandle diabetes og metabolisme. Jan-Wilhelm Kornfeld var oprindeligt kræftforsker med speciale i leverkræft, men har siden skiftet fokus mod metabolisme og diabetes. Den tiltrædende professor kommer til Odense fra Max-Planck-Instituttet i Køln, hvor han har beskæftiget sig med forståelsen...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.