Diabetesprofessor modtager Eliteforsk-pris
Professor og overlæge Niels Jessen er blandt de fem modtagere af Eliteforsk-priserne.

Diabetesprofessor modtager Eliteforsk-pris Professor og overlæge Niels Jessen får Eliteforsk-pris for sin forskning inden for behandling af type 2-diabetes.

Professor Niels Jessen, 43, er en af de fem forskere, der torsdag modtager EliteForsk-priser, der bliver givet til Danmarks bedste yngre forskere. Det skriver Uddannelses- og Forskningsministeriet. Niels Jessen er både klinisk professor ved Aarhus Universitet og overlæge på Aarhus Universitetshospital. I 2018 blev han yderligere forskningschef på Aarhus Universitetshospitals Steno Diabetes Center Aarhus. Han modtager prisen for sin forskning i behandling af type 2-diabetes, hvor han bl.a. har vist, at motion er den bedste måde at forebygge sygdommen på....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind