Tina Vilsbøll

Steno Copenhagen ansætter klinikchef Den nuværende leder af Center for Diabetesforskning på Herlev Gentofte Hospital, Tina Vilsbøll, tiltræder stillingen som klinikchef ved Steno Diabetes Center Copenhagen.

Et enstemmigt ansættelsesudvalg har peget på Tina Vilsbøll, 48, som klinikchef på Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC). Hun er i dag leder af Center for Diabetesforskning på Herlev Gentofte Hospital. »Vi har i ansættelsesudvalget lagt vægt på Tina Vilsbølls store erfaring inden for diabetesbehandling og kliniske forskning, hvor hun både nationalt og internationalt har opnået stor anerkendelse for sit arbejde med udvikling af ny diabetesmedicin til behandling af type 2-diabetes. Vi har også vægtet hendes mange års ledelseserfaring med etablering og...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.