Lif frygter hårdt brexit: Patienter risikerer ikke at få deres medicin
Chefkonsulent i Lif Mikkel Møller Rasmussen frygter et hårdt brexit: »En hård toldbarriere vil besværliggøre og forsinke produktionen af lægemidler. Der vil være lægemidler, som i dag krydser grænsen til Storbritannien flere gange undervejs i deres tilblivelse, hvor dele af lægemidlet bliver lavet i Storbritannien og andet i andre dele af EU. Så allerede under selve produktionen kan det her skabe forsinkelser,« siger han.

Lif frygter hårdt brexit: Patienter risikerer ikke at få deres medicin Et britisk farvel til EU uden nogen aftale kom tættere på, da det britiske underhus mandag aften endnu en gang sagde nej tak til en række aftaler. Det kan få store konsekvenser for patienterne i Europa, mener Lægemiddelindustriforeningen.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind