Chefkonsulent i Lif Mikkel Møller Rasmussen frygter et hårdt brexit: »En hård toldbarriere vil besværliggøre og forsinke produktionen af lægemidler. Der vil være lægemidler, som i dag krydser grænsen til Storbritannien flere gange undervejs i deres tilblivelse, hvor dele af lægemidlet bliver lavet i Storbritannien og andet i andre dele af EU. Så allerede under selve produktionen kan det her skabe forsinkelser,« siger han.

Lif frygter hårdt brexit: Patienter risikerer ikke at få deres medicin Et britisk farvel til EU uden nogen aftale kom tættere på, da det britiske underhus mandag aften endnu en gang sagde nej tak til en række aftaler. Det kan få store konsekvenser for patienterne i Europa, mener Lægemiddelindustriforeningen.

Den britiske premierminister, Theresa May, led endnu et nederlag i forhandlingerne om en aftale om udtrædelse af EU, da det britiske underhus mandag for tredje gang stemte om hendes bud på en aftale. Mays aftale var ikke den eneste på bordet, da andre parlamentarikere også havde fremsat forslag til mulige løsninger på EU-skilsmissen – fire i alt – men det blev til fire gange »nej tak« fra de britiske politikere. Dermed rykker risikoen for, at Storbritannien forlader EU uden aftale...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.