Lif frygter hårdt brexit: Patienter risikerer ikke at få deres medicin
Chefkonsulent i Lif Mikkel Møller Rasmussen frygter et hårdt brexit: »En hård toldbarriere vil besværliggøre og forsinke produktionen af lægemidler. Der vil være lægemidler, som i dag krydser grænsen til Storbritannien flere gange undervejs i deres tilblivelse, hvor dele af lægemidlet bliver lavet i Storbritannien og andet i andre dele af EU. Så allerede under selve produktionen kan det her skabe forsinkelser,« siger han.

Lif frygter hårdt brexit: Patienter risikerer ikke at få deres medicin Et britisk farvel til EU uden nogen aftale kom tættere på, da det britiske underhus mandag aften endnu en gang sagde nej tak til en række aftaler. Det kan få store konsekvenser for patienterne i Europa, mener Lægemiddelindustriforeningen.

Den britiske premierminister, Theresa May, led endnu et nederlag i forhandlingerne om en aftale om udtrædelse af EU, da det britiske underhus mandag for tredje gang stemte om hendes bud på en aftale. Mays aftale var ikke den eneste på bordet, da andre parlamentarikere også havde fremsat forslag til mulige løsninger på EU-skilsmissen – fire […]

Desværre, kun abonnenter har adgang til at læse denne artikel.

Få et prøveabonnement