Ole Thomsen
»Vi kan ikke fortsætte sådan, som vi har gjort indtil nu. Det betyder, at vi bliver nødt til at tage et større ansvar som arbejdsgiver, end vi tidligere har gjort,« siger siger koncerndirektør Ole Thomsen, Region Midtjylland.

Læger kommer på færre kongresser Industriens finansiering af efteruddannelse giver lægerne problemer med habiliteten. Regionerne vil finde en løsning, men det kan betyde, at færre kommer på kongresrejser.

Mindst seks fagudvalg i Medicinrådet står uden formænd, og mindst to lægemiddelansøgninger er i risiko for at blive forsinket. Problemerne i Medicinrådet hober sig op, da dets habilitetspolitik har vist sig at være så stram, at rådet ikke kan løse de opgaver, det er sat i verden for. På det seneste møde har Medicinrådet nægtet at gøre brug af en undtagelsesbestemmelse i forhold til habilitet. De fem regionale sundhedsdirektører holder 15. september et møde, hvor et punkt på dagsordenen er...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind