Medicinrådet afviser at gøre undtagelser for regler for habilitet Hellere finde fagudvalgsformænd i Norge eller Sverige end gøre undtagelser fra habilitetsregler for at løse problemer med at finde fagudvalgsformænd, lyder meldingen fra Medicinrådet.

Medicinrådet har på sit seneste møde afvist at løse et konkret rekrutteringsproblem til et fagudvalg ved at bruge en undtagelsesbestemmelse i forhold til habilitet. Det fremgår af referatet fra det seneste møde i Medicinrådet (pdf), som blev holdt 16. august. Rådets medlemmer erkender, at lægemiddelvurderingerne vil blive forsinket, hvis ikke der udpeges formænd til de enkelte fagudvalg. Men i en konkret sag, som blev drøftet på mødet 16. august, afviste Medicinrådet at følge en opfordring fra en tilstedeværende observatør om...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind