Jens Piero Quartarolo
Jens Piero Quartarolo skal fra 1. januar indgå i Lægemiddelstyrelsens ledelsesteam med ansvar for Enheden for Lægemiddelsikkerhed og Medicinsk Udstyr.

Lægemiddelstyrelsen ansætter ny enhedschef Jens Piero Quartarolo bliver fra 1. januar en del af Lægemiddelstyrelsens ledelsesteam.

Lægemiddelstyrelsen har ansat Jens Piero Quartarolo som ny enhedschef. Han skal fra 1. januar indgå i Lægemiddelstyrelsens ledelsesteam med ansvar for Enheden for Lægemiddelsikkerhed og Medicinsk Udstyr. Det skriver Lægemiddelstyrelsen.

Jens Piero Quartarolo har lang erfaring i lægemiddelindustrien og kommer fra en ledende stilling i den amerikanske virksomhed Celgene, der hovedsageligt beskæftiger sig med medicin til cancerpatienter. Her har Jens Piero Quartarolo haft medicinsk ansvar for fagområdet immunologi og inflammation i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Jens Piero Quartarolo har et bredt kendskab til både klinisk forskning, bivirkningsovervågning, registrering af lægemidler og formidling af medicinsk information. Han har tidligere arbejdet i almen praksis samt med gynækologi og obstetrik og senere med klinisk arbejde i Danmark og udlandet, hvor han også har beskæftiget sig med forskning. Tidligere har Jens Piero Quartarolo været ansat i MSD, Ferring Pharmaceuticals, Organon/Schering-Plough og det amerikanske biotekselskabet Abbvie.

Jens Piero Quartarolo er ifølge Lægemiddelstyrelsens direktør Thomas Senderovitz kendt for sin ambitiøse og konstruktive tilgang til ledelse og formidling.

»Der er ingen tvivl om, at hans internationale erfaring kan bidrage til vores strategiske sigte om at bringe Lægemiddelstyrelsen op i den absolutte europæiske topklasse. Det er jeg overbevist om, at vi kommer til at få gavn af fra dag et,« Thomas Senderovitz i en kommentar.

Skriv kommentar