Industrien atter repræsenteret i toppen af Dagens Medicins magtliste
Dagens Medicins magtpanel bestående af 12 personer med kendskab og indsigt i det danske sundhedsvæsen har placeret fire centrale figurer i dansk pharma højt på Dagens Medicins magtliste for 2022. Fra venstre er det Ida Sofie Jensen (nr. 17), Lars Rebien Sørensen (nr. 10), Mads Krogsgaard Thomsen, Lars Fruergaard Jørgensen og Ida Sofie Jensen.

Industrien atter repræsenteret i toppen af Dagens Medicins magtliste Novo Nordisk Fondes bestyrelsesformand Lars Rebien Sørensen er blandt de ti mest magtfulde i det danske sundhedsvæsen. Det viser Dagens Medicins årlige magtliste, hvor også Mads Krogsgaard Thomsen, Lars Fruergaard Jørgensen og Ida Sofie Jensen har opnået fremtrædende placeringer.

Med 8,7 mia. kr. i fondsdonationer alene i 2021 sidder Lars Rebien Sørensen som formand for Novo Nordisk Fonden på en enorm pengetanke i den ubestridt største erhvervsdrivende fond i Danmark. Taget det gigantiske beløb i betragtning er det derfor ikke så overraskende, at den 67-årige tidl. adm. direktør for Novo Nordisk rykker seks pladser op ad Dagens Medicins magtliste i 2022. Dermed er Lars Rebien Sørensen i det 12 mand store magtpanels øjne den 10. mest magtfulde person i...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind