Højdepunkter fra årets ESC: Talrige internationale studier i verdensklasse Den store kongres for European Society og Cardiology har i 2021 budt på en lang række store internationale resultater, der på sigt vil komme til at ændre behandlingsguidelines.

Den årlige kongres for European Society of Cardiology (ESC) er slut, og det er tid til at gøre status. Empagliflozin har potentialet til at blive den nye standardbehandling til patientgruppen, som i dag har få behandlingsmuligheder Stefan Anker, professor, Charité University Hospital Berlin Danskerne har været flot repræsenteret i år med flere banebrydende studier, der har fået stort opmærksomhed. Ud over det har der også været mange internationale studier, hvis resultater kommer til at sætte dagsordenen fremadrettet. Blandt andet har...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.