Internationale tophistorier fra AHA 2022 Empagliflozin, CRISPR og kosttilskud stjæler overskrifterne på årets hjertekongres for American Heart Association.

Når det kommer til at sænke kolesteroltallet og beskytte hjertet, er kosttilskud spild af penge sammenlignet med statiner. Det er konklusionen i et af de forskningsarbejder, der er blevet præsenteret data fra på årets store kongres for American Heart Association (AHA). I det store studie (SPORT) har forskere undersøgt, om blandt andet fiskeolie, kanel, hvidløg, plantesteroler og røde gærris kan være kolesterolsænkende, LDL-kolesterolsænkende eller triglyceridsænkende på en måde, som er sammenlignelig med rosuvastatin. Svaret i studiet er dog et rungende...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind