Foto: Niels-Bjørn Albinus

Her er de internationale højdepunkter fra Europas største diabeteskongres På den årlige diabeteskongres for European Association for the Study of Diabetes, der blev afholdt for nylig, blev der blandt andet fremlagt forskningsresultater på kønsforskelle ved diabetes, og hvordan man med valg af specifikke fødevarer kan hæve eller sænke risikoen for at udvikle sygdommen.

I midten af september slog European Association for the Study of Diabetes (EASD) igen dørene op til årets største europæiske diabeteskongres. Det skete, da forskere og læger fra hele verden samledes i Stockholm for at blive opdateret på deres fagfelt og styrke kollegiale venskaber på tværs af landegrænser. Danmark var som sædvanlig repræsenteret med en stjerneparade af forskere fra især de danske Steno Diabetes Centre, og Dagens Pharmas udsendte journalist talte med en række af dem om deres forskning. På...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.