Gøtzsche angriber Lægemiddelstyrelsen I en kronik i dagens Politiken angriber Peter C. Gøtzsche Lægemiddelstyrelsen i forhold til medarbejdernes habilitet.

Det vælter med interessekonflikter i Lægemiddelstyrelsen. Det skriver Peter C. Gøtzsche, direktør på Det Nordiske Cochrane Center, i dag mandag i en kronik i Politiken. Styrelsens opgave er ifølge Gøtzsche at sikre, at lægemidler, der markedsføres i Danmark, har gavnlig effekt, og at skadevirkningerne er acceptable. Derfor mener Gøtzsche at det er problematisk, at flere medarbejdere i Lægemiddelstyrelsen har været ansat i industrien. »Ifølge Lægemiddelstyrelsens hjemmeside har 11 ledende medarbejdere vigtige interessekonflikter, f. eks. har de inden for de seneste 5 år...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.