Louise C. Druedahl
»For mig som forsker er det interessant at undersøge fra et patient- og samfundsperspektiv, hvor vi gerne vil hen med de biosimilære lægemidler. Hvis det er videnskabeligt sikkert og effektivt, skal det så kun ligge i lægens hænder at vælge det ene frem for det andet, eller skal apotekspersonalet også kunne skifte mellem dem?« siger postdoc Louise C. Druedahl, der i et nyt studie har interviewet 25 eksperter i lægemidler om deres holdning til bl.a. det spørgsmål.Foto: Privat

Forsker: Her er udfordringerne for biosimilære lægemidlers udskiftelighed Dansk studie peger på, hvilke udfordringer vi skal have løst, i forhold til hvem der skal kunne afgøre, om et biologisk lægemiddel kan udskiftes med et biosimilært lægemiddel eller ej.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind