Hvis lægemiddelproducenter har ønsker om at bidrage til behandlingsvejledningen, har de mulighed for at indsende litteratur vedrørende de i protokollen listede lægemidler i perioden frem til 20. april.

Fem nye anbefalinger og en opdatering af behandlingsvejledningen for type 2-diabetes I torsdags afholdt Medicinrådet rådsmøde, og det blev denne gang til hele fem nye anbefalinger vedrørende medicin til blandt andet fire indikationer af kræft og så også til nyretransplanterede. Derudover opdaterede Medicinrådet også vejledningen for type 2-diabetes og godkendte to nye protokoller.

Medicinrådet fremlagde fem nye anbefalinger, en opdatering af en behandlingsvejledning samt godkendte to protokoller på rådsmødet i slutningen af sidste uge. Ét lægemiddel blev anbefalet, tre blev det ikke, og et enkelt fik en delvis anbefaling. Behandlingsvejledningen var en af de større, da det drejede sig om opdatering af behandlingsvejledningen for type 2-diabetes.  De to protokoller var for atopisk eksem og for psoriasisartrit. Atezolizumab anbefalet i endnu en indikation Hvis vi begynder fra en ende af, anbefaler Medicinrådet atezolizumab (Tecentriq)...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.