Bredt flertal støtter gebyrlettelser for lægemiddelforsøg Næsten hele Folketinget støtter lovforslag, som skal fritage visse ikke-kommercielle forsøg med lægemidler for gebyr. Endnu flere gebyrfritagelser er på vej.

Et bredt flertal i Folketinget støtter op om regeringens gebyrlettelser, der skal komme ikke-kommercielle lægemiddelforsøg til gode. Det kom frem ved Folketingets førstebehandling af lovforslaget. »Fra socialdemokratisk side bakker vi op om, at man går ind og kigger på nogle af de barrierer, der kan ligge i at komme i gang med endnu flere kliniske forsøg omkring lægemidler i vores samfund,« sagde Socialdemokratiets sundhedsordfører, Flemming Møller Mortensen, ved den lejlighed. »Noget af det, der kommer patienterne, borgerne til gode, det...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.