Apotekerforening og industrien i infight: Nu svarer industrien igen
Peter Jørgensen, der er direktør i Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler, mener, at der er et behov for bedre indsigt i lagrene hos både apoteker og grossister for at være helt sikre på, om nu ikke lægemidlet er et eller andet sted i forsyningskæden.

Apotekerforening og industrien i infight: Nu svarer industrien igen Interesseorganisationerne bag lægemiddelfirmaerne mener, at Apotekerforeningen forenkler problematikken om leveringssvigt, som ifølge organisationerne er et globalt problem.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.