Apotek i Holstebro har skabt nye arbejdspladser Stigningen i antallet af danskere, der siden 2000 har fået dosispakket medicin, har skabt 20 vestjyske arbejdspladser på det dosispakkeri, der drives af Holstebro Løve Apotek.

Siden 2002 er medarbejderstaben på dosispakkeriet på Holstebro Løve Apotek vokset fra nul til 20 ansatte. Det oplyser apoteket i en pressemeddelelse. De mange nye arbejdspladser er en følge af en stigende efterspørgsel på dosispakket medicin, lyder det. Siden 2000 har stadig flere danskere fået leveret deres medicin færdigpakket i doser til morgen, middag og aften, og derfor er behovet for farmaceuter, farmakonomer og andre ansatte, som kan betjene og overvåge pakkemaskinerne, steget i takt hermed. I alt modtager ca....

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.