Søren Brostrøm
Foto: Joachim Rode

Alle plejehjemsbeboere kan få coronavaccine inden udgangen af januar Plejehjemsbeboere står først i køen, når coronavaccinen formentligt bliver godkendt 21. december. Praktiserende læger er klar til at give den en skalle med vaccinationerne i juledagene.

Alle plejehjemsbeboere, der ønsker en coronavaccine, kan færdigvaccineres inden udgangen af januar. Det bekræfter KL over for DR Nyheder. For at dette kan lade sig gøre, forudsætter det, at vaccinen fra Pfizer/Biontech godkendes af Det Europæiske Lægemiddelagentur (EMA) i næste uge, og at der ikke er forsinkelse på leveringen af de første doser. Sundhedsstyrelsen har lavet en plan for, hvordan første fase af vaccinationsindsatsen mod COVID-19 skal organiseres. »Det er jo en begrænset mængde vacciner, vi modtager i første omgang,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind