Søren Løntoft Hansen
Foto: Sydbank

Aktieanalytiker: Medicinalaktier kan være et godt sted at gemme spareskillingerne i en usikker tid Medicinalaktier har både medvind og modvind på samme tid i det nuværende marked, så det er om at plukke de rigtige medicinalvirksomheder til sin aktieportefølje, siger Søren Løntoft, aktieanalytiker i Sydbank.

Der i krig i Ukraine, inflationen er på himmelflugt, renten stiger, og hele verden er ramt af forsyningsvanskeligheder – problemer er der nok af. På aktiemarkederne har det efterladt blodrøde børser, hvor formuer er gået tabt på få uger. Uagtet den usikkerhed, som aktuelt findes i verden, skal folk stadig have deres medicin Søren Løntoft, senior aktieanalytiker i Sydbank Ifølge senior aktieanalytiker i Sydbank Søren løntoft kan aktier i medicinalvirksomheder være et godt bud på, hvor man kan placere sine...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind