Medicinalindustrien får industriproduktionen i Danmark til at buldre fremad Tal fra Danmarks Statistik viser, at medicinalindustrien med en solid vækst på 9,2 pct. i marts bidrog mest til stigningen i den samlede industriproduktion i Danmark.

Når det går godt for medicinalindustrien, går det godt for den danske industriproduktion som helhed. Det interessante er, at vi har en hamrende stærk life science-sektor i Danmark Søren Løntoft, senior aktieanalytiker, Sydbank Det er konklusionen i de tal, som Danmarks Statistik er kommet med for industriproduktionen i Danmark i marts. Industriproduktionen som helhed steg med 5,2 pct. i marts, og det var dermed tredje måned i træk, hvor der blev slået rekord. Dykker man ned i tallene, står det...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.