Vindere Årets bedste kliniske forsøg og afprøvninger 2023
De glade vindere af de otte priser ved Årets bedste kliniske forsøg og afprøvninger 2023.Foto: Joachim Rode

Årets bedste kliniske forsøg: Alt fra VR-behandling til forskning i graviditetstab blev hyldet ved prisuddeling Otte projekter, forskere og hospitalsafdelinger blev hædret ved uddelingen af Danmarks bedste kliniske forsøg og afprøvninger 2023, som blev holdt i Life Science Huset i København.

Forskning i tab af graviditeter og behandling med virtual reality (VR) var nogle af de projekter, som løb med en pris til uddelingen af Danmarks bedste kliniske forsøg og afprøvninger 2023. Det her er en drøm. Vi har ønsket at lave det her projekt i mere end ti år. Og nu er det lykkedes Henriette Svarre Nielsen, forskningsleder, Copenhagen Pregnancy Loss Tirsdag 6. juni var repræsentanter fra alle dele af sundhedsvæsenet og medicinalindustrien samlet til prisuddeling i Life Science Huset...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.