Her er de 30 sygehuslægemidler med størst omsætning 30 lægemidler står for næsten halvdelen af regionernes udgifter til sygehusmedicin, viser opgørelse fra regionernes medicinindkøbsselskab Amgros.

De 30 største sygehuslægemidler målt på omsætning stod i perioden oktober 2016 til september 2017 for næsten halvdelen af omsætningen af lægemidler i regionernes medicinindkøbsselskab Amgros. Det viser Amgros’ markedsovervågning for tredje kvartal af 2017. I alt omsatte de 30 største lægemidler for ca. 3,8 mia. kr. (målt i sygehusapotekernes indkøbspriser – i apotekernes indkøbspriser svarer det til ca. 4,8 mia. kr.), hvilket er en vækst på 15 pct. i forhold til den foregående 12-måneders periode. I perioden oktober 2015...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.