Top 5: Disse debatindlæg hitter hos læserne

Top 5: Disse debatindlæg hitter hos læserne En af debattørerne på Dagens Pharma har hele to indlæg på top fem-listen over mest læste debatindlæg i år. Han har en aktie i Medicinrådet - hvem tror du, det er?

1. Lægemidler i restordre kræver politisk handling Årets mest læste debatindlæg er et opråb til ministeren om at gå i dialog med industrien om at kunne garantere forsyningssikkerheden af lægemidler. Året har været præget af mangel på medicin. Det er skrevet af Tue Flindt Møller, formand for Lægeforeningens Lægemiddel- og medicoudvalg.  2. Fordommene mod generika På andenpladsen finder vi farmaceut Anders Fuglsangs indlæg om fordommene mod generika. Igennem tiden er der gjort ihærdige forsøg på at underminere tilliden til generika, f.eks....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind