Sundhedsminister i to pharma-samråd Sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) skal tirsdag forklare sig i to separate samråd om vaccineproduktion og prioritering af sygehusmedicin.

Sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) får en hård første dag på arbejde efter påskeferien. Tirsdag skal hun således i hele to samråd i Folketinget, som begge har med pharmaområdet at gøre. Først skal hun forholde sig til kritikken i Rigsrevisionens beretning om salget af Statens Serum Instituts vaccineproduktion i et samråd, der er indkaldt af sundhedsordfører Stine Brix fra Enhedslisten og sundhedsordfører Kirsten Normann Andersen fra SF. Dernæst skal ministeren forholde sig til sagen om det dyre muskelsvindlægemiddel Spinraza, som...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.