Stor forskel i brug af eksperimentel behandling bekymrer ikke Danske Regioner
»Der er ingen, der siger, at det skal være fuldstændigt lige mellem regioner og mellem hospitaler,« siger Karin Friis Bach (R), formand for Danske Regioners sundhedsudvalg, om de markante geografiske forskelle i lægers brug af eksperimentel rådgivning.

Stor forskel i brug af eksperimentel behandling bekymrer ikke Danske Regioner Formanden for Danske Regioners sundhedsudvalg afviser, at det er et problem, at der er markant forskel på, hvor hyppigt sygehuslæger rundt omkring i landet benytter sig af Sundhedsstyrelsens eksperimentelle rådgivning. »Der er ingen, der siger, at det skal være fuldstændigt lige mellem regioner og mellem hospitaler,« siger Karin Friis Bach (R).

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.