Gør op med forgæves apoteksture: Kom nu med løsningen, minister
En teknisk løsning til Det Fælles Medicinkort vil indebære, at lægen med det samme kan se, om et lægemiddel er i restordre eller ej. Hvis apoteket ikke har medicinen på hylderne, så vil lægen uden mere tidsspilde kunne udskrive et andet lægemiddel i stedet for førstevalget.

Gør op med forgæves apoteksture: Kom nu med løsningen, minister Lægeforeningen kom for et halvt år siden med et konkret forslag til at løse problemerne med medicin i restordre, men sundhedsministeren lader vente på sig, skriver Tue Flindt Møller.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind