Mads Ellegaard Christensen
Mads Ellegaard Christensen bliver ny direktør for Sundhedsstrategisk Planlægning i Region Sjælland.

Region Sjælland får ny chef for Sundhedsstrategisk Planlægning Mads Ellegaard Christensen afløser Peder Rings som direktør for Sundhedsstrategisk Planlægning i Region Sjælland.

Mads Ellegaard Christensen er ansat ny direktør for Sundhedsstrategisk Planlægning i Region Sjælland. Han kommer fra en stilling som stabschef for Region Hovedstadens Psykiatri og tidligere 10 år i Sundhedsstyrelsen. 43-årige Mads Ellegaard Christensen har solid erfaring med strategisk udvikling og ledelse inden for sundhedsområdet. Siden 2014 som stabschef for Sekretariats- og kommunikationsafdelingen i Region Hovedstadens Psykiatri. Tidligere gennem 10 år i Sundhedsstyrelsen i forskellige roller, herunder som leder af Sundhedsstyrelsens direktionssekretariat og indenfor sundhedsplanlægning. Mads Ellegaard Christensen er uddannet cand.scient.pol. fra Institut for Statskundskab på...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind