Professor skifter fra Rigshospitalet til AstraZeneca

Dagens Pharma (DP): Hvorfor skifter du job? Allan Vaag (AV): »I sommer blev jeg kontaktet af et rekrutteringsbureau, der fortalte mig om AstraZenecas nye satsninger på diabetesområdet baseret på helt ny biologi og bioteknologiske landvindinger. Det syntes jeg lød meget innovativt — og da jeg jo er nysgerrigt anlagt, fik jeg lyst til at undersøge det nærmere, og jo mere jeg dykkede ned i det, des mere spændende blev det.« DP: Hvad skal  du lave? AV: »Jeg skal være vice...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.