Torben Stentoft har fået nyt job

Rigshospitalets nuværende direktør Torben Stentoft skal fra 1. januar 2015 arbejde med den fælles Sundhedsplatform, der i de kommende år skal tages i brug på alle sjællandske sygehuse. Det fortæller Torben Stentoft til MedWatch. »Jeg synes, det er fantastik spændende og noget helt andet, end jeg laver i dag. Jeg har fået opfyldt min ambition om at være direktør på Rigshospitalet og derfor skal jeg lave noget helt andet nu,« siger Torben Stentoft til MedWatch. Som hospitalsdirektør er Stentoft allerede med i...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.