Overlæge: Nordjyllands vækst i medicinudgifter er kun et øjebliksbillede  
Ledende overlæge Birgitte Klindt Poulsen pointerer, at den aktuelle vækst i Region Nordjyllands medicinudgifter kun er et øjebliksbillede.Foto: Line Bloch Klostergaard, Aalborg Universitetshospital

Overlæge: Nordjyllands vækst i medicinudgifter er kun et øjebliksbillede   At medicinudgifterne er steget meget i bl.a. Region Nordjylland de seneste kvartaler kommer ikke bag på regionen. Overlæge fra regionens universitetshospital pointerer, at der er tale om et øjebliksbillede – ikke en vedvarende tendens. 

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind