Overblik: Medicinrådet tager stilling til to anbefalinger og seks vurderinger af klinisk merværdi
Fromand for Medicinrådet Jørgen Schøler Kristensen skal sammen med formandskollega Steen Werner Hansen og resten af rådet tage stilling til to anbefalinger og seks vurderinger af klinisk merværdi i denne uge.Foto: Jesper Balleby

Overblik: Medicinrådet tager stilling til to anbefalinger og seks vurderinger af klinisk merværdi På onsdag skal Medicinrådet bl.a. tage stilling til, om Keytruda skal anbefales til lungekræftpatienter, og om Xeljanz skal godkendes til behandling af tyktarmsbetændelsen colitis ulcerosa.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind