Amgros-undersøgelse afslører stigende introduktionspriser på nye kræftmidler Nye kræftmidler bliver dyrere og dyrere, viser den første danske undersøgelse af prissætningen, som sygehusenes indkøbscentral Amgros har foretaget. Lif er uenig i konklusionen.

Introduktionspriserne for nye kræftmidler er i gennemsnit steget fra ca. 20.000 kr. for 28 dages behandling i 2000 til ca. 55.000 kr i 2015. Det viser en den første danske dokumentation for prisudvikling i kræftlægemidlers introduktionspriser, som Amgros har præsenteret i sin rapport ‘Sygehusmedicin 2015’ og som var et centralt omdrejningspunkt for både oplæg og debat ved Lifs nylige tema-eftermiddag om medicinrådet. På temadagen understregede Lifs koncernchef Ida Sofie Jensen, at hun ikke mente, at grafen viser et retvisende billede af prisudviklingen,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind