Amgros-undersøgelse afslører stigende introduktionspriser på nye kræftmidler Nye kræftmidler bliver dyrere og dyrere, viser den første danske undersøgelse af prissætningen, som sygehusenes indkøbscentral Amgros har foretaget. Lif er uenig i konklusionen.

Introduktionspriserne for nye kræftmidler er i gennemsnit steget fra ca. 20.000 kr. for 28 dages behandling i 2000 til ca. 55.000 kr i 2015. Det viser en den første danske dokumentation for prisudvikling i kræftlægemidlers introduktionspriser, som Amgros har præsenteret i sin rapport ‘Sygehusmedicin 2015’ og som var et centralt omdrejningspunkt for både oplæg og debat ved Lifs nylige tema-eftermiddag om medicinrådet. På temadagen understregede Lifs koncernchef Ida Sofie Jensen, at hun ikke mente, at grafen viser et retvisende billede af prisudviklingen,...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.