Medicinrådet vurderer patientgrundlag til migrænemedicin forkert
Leder af Nationalt Videnscenter for Hovedpine og speciallæge i neurologi Jacob Møller Hansen frygter, at det meget større patientgrundlag for Aimovig (erenumab) får Medicinrådet til at trække sin anbefaling tilbage. Foto: Rigshospitalet.Foto: Rigshospitalet

Medicinrådet vurderer patientgrundlag til migrænemedicin forkert Forkert vurderering af patientgrundlaget til migrænemidlet Aimovig har fået Medicinrådet til at overveje, om det skal trække sin anbefaling fra april tilbage. Foreløbig sker det ikke, men Nationalt Videnscenter for Hovedpine frygter, at det sker på sigt. 

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA. Googles Privatlivspolitik and vilkår gælder.