Medicinrådet prioriterer udarbejdning af behandlingsvejledninger Medicinrådet har besluttet at prioritere nogle behandlingsvejledninger frem for andre. Disse behandlingsvejledninger vil blive udarbejdet først, mens en tredje gruppe behandlingsvejledninger helt er droppet.

Der er travlt, når det gælder udarbejdning af behandlingsvejledninger i Medicinrådet. Faktisk har rådet så travlt, at det har besluttet at prioritere udarbejdningen af de igangværende behandlingsvejledninger, så nogle får en forlomme. Det blev besluttet på Medicinrådets rådsmøde d. 27. oktober. På rådsmødet blev der også udarbejdet en plan for, hvornår de forskellige behandlingsvejledninger skal prioriteres at blive færdige, og de blev derefter inddelt i grupper. Nogle skal laves først, andre må vente, og en helt tredje gruppe er indtil...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind