Genre, Piller
Virksomheder som Sanofi, MSD og Bristol Myers Squibb har fået en anbefaling fra Medicinrådet.

Medicinrådet kommer med fem nye anbefalinger i november Medicinrådet anbefaler ny medicin til sygdomme som brystkræft, en kronisk hudlidelse og sjælden blodsygdom. Rådet har desuden opdateret to behandlingsvejledninger.

På sit møde 22. november er Medicinrådet kommet frem til fem nye anbefalinger af medicin. Det skriver rådet i en pressemeddelelse. Der er godt nyt til den franske medicinalvirksomhed Sanofi. Medicinrådet har nemlig besluttet at anbefale lægemidlet Dupixent, som Sanofi står bag. Lægemidlet er anbefalet til voksne patienter, der har den sjældne, kroniske hudlidelse prurigo nodularis i moderat til svær grad. Medicinalvirksomheden MSD har fået grønt lys til sin behandling Keytruda i kombination med kemoterapi. Den er anbefalet til patienter,...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.