Martin Broberg er ny kommunikationschef i Orifarm
Martin Broberg er ny kommunikationschef i den danske medicinalvirksomhed Orifarm.

Martin Broberg er ny kommunikationschef i Orifarm Medicinalvirksomheden Orifarm har ansat Martin Broberg som ny kommunikationschef. Han kommer fra en stilling som kommunikationschef i Nestlé Danmark.

Martin Broberg skal fremover have sin daglige gang i den danske medicinalvirksomhed Orifarm, hvor han er blevet ansat som ny kommunikationschef. Han skal lede afdelingen for Kommunikation og Public Affairs. Det skriver Martin Broberg på sin profil på LinkedIn. Den nye kommunikationschef kommer fra stillingen som kommunikationschef ved Nestlé Danmark. Han har tidligere været ansat som kommunikationschef i ISS A/S og Danisco Cultor og har derudover arbejdet med kommunikation i blandt andet A.P. Møller – Mærsk og DTL. Han tiltræder...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind