Foto: Claudio Bresciani/TT/Ritzau Scanpix

Mange tusinde danskere lider i stilhed af overset folkesygdom – hvornår tager politikerne ansvar? Sommeren nærmer sig med hastige skridt. Det er en årstid, som mange danskere ser frem til. Men det er også en årstid, hvor op mod en femtedel af befolkningen bliver syge, og flere tusinde lider helt unødvendigt på grund af pollenallergi, fordi de ikke  modtager den rette behandling.

Som det ses i den nationale sundhedsprofil, der blev udgivet i marts, lider flere og flere danskere nemlig af allergi. Der er behov for efteruddannelse i almen praksis og et generelt fokus på det stigende antal mennesker med allergi i den primære sundhedssektor Udover en generel lægemangel i almen praksis er der samtidig færre og færre speciallæger i allergologi i landet – faktisk er de bogstaveligt  talt en uddøende race, men det vender vi tilbage til. Men betyder det virkelig...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.