Lektor i sundhedsret: Apotekere må gerne tilbyde vaccination
Kent Kristensen, lektor i sundhedsret ved Syddansk Universitet, konkluderer, at apotekere har ret til at vaccinere på delegation fra en læge. Det gør han efter at have gennemgået forarbejderne til sundhedsloven.

Lektor i sundhedsret: Apotekere må gerne tilbyde vaccination Sundhedsloven giver apotekere ret til at vaccinere borgere mod f.eks. influenza, så længe Sundhedsstyrelsen har vurderet deres habilitet og givet tilladelse hertil. Det vurderer lektor i sundhedsret, trods praksislæge ikke ser en lovhjemmel.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA. Googles Privatlivspolitik and vilkår gælder.