Landechef Lars Møller og medicinsk direktør Anne Bloch Thomsen ved Pfizer Danmark.Foto: Pfizer Danmark

Lad os bruge strategiske partnerskaber mere og bedre Samarbejde på tværs af sektorer, siloer og landegrænser er en forudsætning for at løse de store udfordringer, der præger vores tid. Flere brede partnerskaber er en del af løsningen, skriver Pfizer-topcheferne Anne Bloch Thomsen og Lars Møller.

Det danske sundhedsvæsen er udfordret – det er vist ikke gået mange næser forbi. En aldrende befolkning, medarbejderflugt, overbelægning og ventelister er blot et udsnit af de problemer, som skal håndteres, hvis Danmark også i fremtiden skal have et af verdens bedste sundhedsvæsner. For at opsummere tror vi på, at forskellighed fremmer kvalitet og fremdrift, og vi tror på, at brede samarbejder giver de bedste muligheder for at udvikle og implementere nye innovative løsninger. Og det skal vi naturligvis. Et...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.