Jakob Lindberg genindtager chefstilling i Oncopeptides
Foto: Oncopeptides

Jakob Lindberg genindtager chefstilling i Oncopeptides Der er udskiftning på vej i den den svenske biotech virksomhed Oncopeptides. Efter godt et år væk fra posten er Jakob Lindberg igen tilbage som CEO som afløser for Marty J. Duvall. 

Jakob Lindberg genindtræder med øjeblikkelig virkning i stillingen som CEO for Oncopeptides. En stilling, som han tidligere bestred i perioden fra 2011 til juni 2020.  Hos Oncopeptides glæder de sig over, at Jakob Lindberg har valgt at komme tilbage til sin tidligere stilling.  »Vi er meget glade for, at Jakob vil fortsætte sit dedikerede engagement i Oncopeptides, Jakobs unikke forståelse af platformsteknologien og lægemiddeludvikling vil tjene virksomheden godt i denne fase og den rejse, der ligger foran os,« siger Per-Wold...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind