Mads Koch Hansen
»Jeg ser frem til at starte et nyt kapitel i mit arbejdsliv som repræsentant for den danske medicobranche,« siger Mads Koch Hansen.

Mads Koch Hansen bliver direktør i Medicoindustrien Medicoindustrien har ansat Mads Koch Hansen som ny direktør. Han ser frem til at blive repræsentant for den danske medicobranche.

Mads Koch Hansen bliver fra 1. september direktør i Medicoindustrien. Det skriver Medicoindustrien i en pressemeddelelse. »Jeg ser frem til at starte et nyt kapitel i mit arbejdsliv som repræsentant for den danske medicobranche. Som speciallæge i anæstesi og intensivmedicin kender jeg værdien af innovativt medicinsk udstyr, både for sundhedspersonalet, patienterne samt et effektivt og patientsikkert sundhedsvæsen,« siger han Mads Koch Hansen. Mads Koch Hansen var i 2015-2020 lægelig direktør for Sygehus Lillebælt, Vejle, Kolding og Middelfart. Inden da har...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.