IRF går til kamp mod danskernes høje forbrug af opioider Sundhedsstyrelsens institut for rationel farmakoterapi iværksætter nu en række tiltag, som skal få danskerne og deres læger til at reducere brugen af opioider mod nonmaligne smerter.

Institut for Rationel Farmakoterapi (IRF) er bekymret over det fortsat høje forbrug af opioider i Danmark. I et forsøg på at gøre noget ved det har IRF allieret sig med en række specialister på smerteområdet samt læger og smertepatienter fra primærsektoren om at udvikle en række initiativer, der overordnet kommer til at bestå af en artikelserie om farmakologisk smertebehandling i tidsskriftet Rationel Farmakoterapi, en opdatering af anbefalingerne i Den Nationale Rekommandationsliste vedrørende brug af smertestillende midler samt tilbud om fire...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind